Bikes


Swooth gaat voor een no-nonsense aanpak.

Besparen op belangrijke onderdelen om de prijs te drukken heeft weinig zin. In de plaats daarvan kijken we naar uw gebruikersprofiel en zoeken dan een goed compromis tussen de prijs en het niveau van het materiaal.

Merken

Rocky Mountain : Stevig geworteld in de grond van British Columbia. Al meer dan dertig jaar lang leveren deze Canadezen tijdloze kwaliteitsfietsen.  Slim design, een hoge afwerkingsgraad en geweldige looks maken van iedere Rocky een stukje mountainbike-cult.

Kona : Een naam met Canadese roots die al van 88 meegaat. No-nonsense bikes, van fietsers, voor fietsers. Kona heeft een mooi uitgebalanceerd gamma en bijna alle modellen worden standaard afgeleverd met uitstekende shimano schijfremmen en tubeless wielen.

GT Bikes : De fietsen van Gary Turner waar mountainbike iconen als Julie Furtado en Hans Rey op groot geworden zijn. Ontdek het kenmerkende ‘Triple triangle design’ en de ‘I-Drive’ achtervering.

Lapierre : Een breed aanbod fully's met het innovatieve EI:Shock, een mooie prijs/kwaliteit verhouding voor de afgemonteerde modellen en vooral een Mountainbike minded manier van werken.

Niner : Het Amerikaanse merk dat mee aan de wieg stond van de commercialisatie van de 29ers. Hun uitstekende geometrie en afwerking gebruik je als basis om zelf een compleet custom bike op te bouwen naar je eigen wensen en budget!

Sandman : Het innovatieve Belgische MTB-concept waarmee u op tracks rijdt die eerder voor het stevige soort wandelschoenen zijn gemaakt. Change trail, not bike!